ДИРЕКТНО ВПРЪСКВАНЕ AC STAG 400 DPI

 

Газов инжекцион за автомобили с директно впръскване с микропроцесорен контролер  STAG 400 DPI ( Подходящ за FSI, TFSI, TSI, GDI, DISI, EcoBoost, DIG, THP, JTS, TCe, D4 и други системи за директно впръскване на бензин) – разработка и производство на Полската фирма AC S.A.

Сайт на производителя: www.ac.com.pl

STAG 400 DPI е модерен контролер за управление на горивни системи с директно последователно впръскване, гарантиращ прецизно впръскване на газ в рамките на целия честотен диапазон – примерно от 750 до 6500 оборота/мин.

STAG 400 DPI е предназначен за двигатели с директно впръскване на бензин, за конкретен модел автомобил и код на двигател. За да видите списъка с автомобили, конвертирани за работа с газово гориво със STAG 400 DPI, последвайте линка: http://www.ac.com.pl/products-autogas/controllers-lpg-cng-direct-petrol-...

 STAG 400 DPI работи перфектно с директната технология за впръскване на бензин, която все повече се използва в модерните бензинови двигатели. Поради това автомобилите, оборудвани с двигатели с директно впръскване, и газова инсталация STAG 400 DPI стават по-икономични и екологични.

Технологично напредналите двигатели, поддържани от редица електронни устройства, са изключително чувствителни към всяка промяна на фабрично зададените параметри. Следователно всяка инсталирана в тях система трябва да работи перфектно с компютъра на автомобила. Отличната интеграция на бензиновите и газовите системи за впръскване на гориво в двигателите с директно впръскване може да бъде осигурена от система STAG 400 DPI, специално предназначена за този тип гориво.

Най-високо качество и безопасност.

STAG 400 DPI се произвежда на базата на най-новите технологии и висококачествени електронни компоненти и е оборудван с иновативен софтуер с множество функции, което прави STAG 400 DPI един от най-модерните и най-добрите контролери за директните бензинови инжекции днес. STAG 400 DPI е безопасен за двигателя, както и за бензиновите инжектори, подкрепено от продължителни тестове, проведени от Лабораторията за тестване и сертифициране.

Предимства на системата STAG-400 DPI:

 •    Прецизна дозировка на газовото гориво във всички режими на работа на двигателя и оптимизирано допълнително впръскване на бензин.
 •    Поддържа основните параметри за работа на бензиновия двигател.
 •    Иновативен метод за дозиране на газа, който осигурява стабилна работа на двигателя.
 •    Плавно преминаване от бензин към газ.
 •    Диаграма на свързване и калибриране, подобна на тази в други STAG контролери.
 •    Нови инструменти за бързо калибриране.
 •    Изключително точна автоматична калибрация.
 •    Вграден адаптер OBDII / EOBD.
 •    Разширена система за автодиагностика.
 •    Вграден емулатор за налягането на бензина.
 •    3D графична карта.
 •    Допълнително управление на корекцията на впръскването в съответствие с изискванията на бензиновия контролер ( ECU).
 •    Графичен мониторинг на работните параметри  (осцилоскоп).

Комуникации с OBD II / EOBD:

Контролерът има интегриран адаптер, който позволява комуникация с бензиновия ECU чрез OBDII/EOBD.

Следните OBD II / EOBD протоколи се подържат от STAG 400 DPI :

ISO-15765,

ISO-14230,

ISO-9141

Удобна и лесна употреба.

Използването на STAG 400 DPI осигурява удобно, динамично и икономично пътуване с пълен набор от параметри,както е гарантирано от производителя. С инсталация, оборудвана с контролер STAG 400 DPI, перфектно монтирана и настроена, ще посещавате сервиза само за периодични прегледи и смяна на филтри  на газовата инсталация.

Цени от 1500 лв за 4 цилиндрови автомобили, от 2200 за 6 цилиндрови, от 2500 за 8 цилиндрови.