You are here

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА ЗА НАЙ-АТРАКТИВНИТЕ НИ ЦЕНОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!!! 0885 274 276

 

 

Газови уредби за пропан-бутан (LPG)

 

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА ЗА НАЙ-АТРАКТИВНИТЕ НИ ЦЕНОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!!! 0885 274 276

 

  • Обикновени газови уредби със смесител (плочка) за карбураторни или Ориентировъчни цени за монтаж на газова уредба в нашия сервиз в Бурга моноинжекционни автомобили от 450 лв
  • Газов инжекцион за 3 или 4 цилиндрови автомобили от 690 лв
  • Газов инжекцион за 5 или 6 цилиндрови автомобили от 1 260 лв
  • Газов инжекцион за 8 цилиндрови автомобили от 1 460 лв
  • Газов инжекцион за 10 – 12 цилиндрови автомобили от 2 200 лв

 

Базовите цени включват газова уредба (газов инжекцион) с цилиндрична бутилка до 40 литра, мултиклапан (сонда, комбинирана нивомерна система) в съответствие с ЕВРО регулация R67-01, монтаж, крепежни елементи и консумативи за стандартен монтаж, външно зареждане на броня или калник. Всички използвани компоненти и материали, както и извършения монтаж, съответстват на Наредба Н-3 издадена от Министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията (Европейски регулации R67-01 за пропан-бутанови или R110 за метанови уредби).

Уредби за метан (CNG)

Цена за метанова уредба или инжекционна система ще Ви бъде калкулирана и предоставена при запитване за конкретен автомобил според вид, брой и обем на бутилките, типа на адванс процесора и останалото оборудване.

След монтажа на газовата уредба Вие получавате протокол за съответствие на всички компоненти, материали и монтаж с изискванията на НАРЕДБА № Н-3 от 18.02.2013 г. за изменение в конструкцията на регистрираните пътни превозни средства и индивидуално одобряване на пътни превозни средства, регистрирани извън държавите - членки на Европейския съюз, или друга държава - страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство. Автомобилът Ви трябва да премине първоначален преглед за оценка на съответствието на газовата уредба в пункт за годишни технически прегледи, който притежава лиценз за това ( Пунктът на ТЕХНОГАЗ ЕООД е лицензиран). Ще Ви бъде издадено Удостоверение/протокол за първоначална проверка на уредба за ВНГ или СПГ, в системата за годишни прегледи се въвежда информация за допълнително монтирания газов резервоар. При следващите годишни прегледи се проверява и газовата уредба. Първоначалният преглед трябва да бъде направен преди следващия годишен.

Цените варират в зависимост от марката и класа на използваните компоненти газовата уредба, вида , обема и броя на резервоарите ( бутилките), от сложността на монтажа (стандартен или със специални допълнителни подобрения като съставни зарядни устройства или укрепващи елементи за бутилката при специфичен монтаж).

Запитвания за конкретна цена можете да направите на място в нашия сервиз, както и на посочените телефони и елктронна поща. Разбира се, най-пълна и точна ще бъде информацията при посещение в нашия офис, така ще имаме възможност да Ви представим подходящите за Вашия автомобил продукти, да ви демонстрираме различни варианти за разположение на резервоари и други компоненти на газовата инжекционна система. Тук ще имате възможност да зададете въпросите, които Ви вълнуват, да разберете смисъла на различните възможности на контролерите (компютри, ECU) и софтуера на газовите инжекциони, да оцените предимствата на предлаганите от нас продукти и услуги.